Pakketten en prijzen

Je betaalt op basis van het aantal maandelijkse bestellingen van je webshop. Zo blijven kosten en baten perfect in balans. Je kunt elk moment opzeggen.

Webshops vanaf

29/mnd

 • Webshop bestellingen per maand:
 • Tot 100 bestellingen - 29 /mnd
 • Tot 250 bestellingen - 99 /mnd
 • Tot 500 bestellingen - 219 /mnd
 • Tot 1.000 bestellingen - 349 /mnd
 • Elk pakket bevat:
 • Uitgebreide segmentatie
 • Webshop koppeling
 • Slimme automations
 • Verstuur nieuwsbrieven
Of plan een demo
Maatwerk vanaf

219/mnd

 • Maatwerk:
 • Pakketten voor webshops met 1.000+ bestellingen per maand
 • Aanvullende opties:
 • Volledige inrichting van doelgroepen, campagnes én customer journeys voor direct maximaal resultaat voor jouw webshop
 • Wij helpen je pro-actief monitoren & bijsturing in jouw email marketing campagnes.
 • Laat ons je nieuwsbrieven versturen en word volledig ontzorgd. Natuurlijk met volledig inzicht, planning en rapportage.
En bespreek jouw wensen

Onze use-cases

Je hebt alle vrijheid om zelf doelgroepen, campagnes en customer journeys samen te stellen. Hoe anderen Nextmessage gebruiken? De meest succesvolle use-cases in één overzicht.

Onboarding

Betere onboarding van klanten? Verhoog de klantretentie door klanten écht te betrekken bij jouw merk zodat klanten jouw bedrijf echt kennen.

Bijverkopen

Meer bijverkopen stimuleren met automatische triggers op basis van orderdata? Verstuur triggers voor bijverkopen op basis van data.

Klantbehoud

Klantbehoud vergroten met automatische communicatie op basis van data? Behoud klanten langer door de juiste herinneringen.

Klant heractivatie

Slapende klanten heractiveren met automatische communicatie op basis van orderdata? Heractiveer klanten met wat hen bezig houdt.

Herhaalaankopen

Meer herhaalaankopen stimuleren met automatische triggers op basis van orderdata? Stimuleer herhaalaankopen voor stabiele omzet.

Persoonlijke aanbiedingen

Ook écht persoonlijke aanbiedingen versturen naar jouw klanten? Verstuur jouw klanten persoonlijke aanbiedingen, echt relevant.

Veelgestelde vragen

Nextmessage is de #1 email marketing software voor webshops, omnichannel & groothandels. Met Nextmessage importeer je real-time jouw klanten, producten en bestellingen. Je maakt vervolgens doelgroepen, gebaseerd op klantgedrag of statische klantgegevens. Zo creëer je dynamische doelgroepen die je continu de juiste communicatie kunt sturen via email. Die communicatie stel je zelf samen, door het inrichten van customer journeys en campagnes. Op die manier stuur je automatisch herinneringen voor herhaalaankopen, heractiveer je slapende klanten of stuur je écht persoonlijke aanbiedingen.

Absoluut! Onze specialisten zijn beschikbaar voor demo én ondersteuning bij het opzetten én optimaliseren van jouw doelgroepen, customer journeys & campagnes. We geloven dat deze pro-actieve ondersteuning ons beide helpt het maximale uit Nextmessage te halen. 

Tip: Je kunt Nextmessage ook volledig laten beheren. Op die manier ontwikkelen, monitoren én verbeteren wij continu jouw campagnes. Met maandelijkse evaluatie op basis van een vooraf afgesproken dedicated aantal uren per maand.

We willen dat al onze klanten hun account activeren. Op die manier weten wij met wie we te maken hebben en zorgen we dat het afleverpercentage van emails naar onze klanten op maximaal niveau blijft.

Ja! Na het aanmaken van jouw Nextmessage account kun je direct aan de slag. Importeer data, maak doelgroepen én bouw customer journeys. Zo kun je onze software volledig testen. Ben je klaar om de campagnes te activeren, kies dan het pakket dat bij jou past.

Natuurlijk is er ook nu al support aanwezig. Onze specialisten zijn klaar om jou te helpen met het inrichten van jouw Nextmessage account.

Nextmessage factureert vooruit, dat betekent dat je op de 20e van de maand een factuur van Nextmessage ontvangt voor de eerstvolgende maand. Wil je jouw account downgraden, doe dit dan voor de 20e van de maand.

Nextmessage wordt aangeboden als service (SaaS). Onze servers hosten jouw data en updaten automatisch continu alle klant-, product- en orderdata. Daarnaast wordt Nextmessage continu doorontwikkeld om de software te verbeteren én nieuwe functionaliteiten te introduceren. Ook biedt Nextmessage kosteloze ondersteuning om het maximale uit jouw campagnes te halen. Wij vinden dat een maandelijks abonnement het beste past bij dit aanbod en ons én jou als klant de meeste flexibiliteit biedt.

Wij streven ernaar Nextmessage continu te verbeteren én het maximale eruit te halen voor jou als klant. Om dit te kunnen financieren hebben we verschillende pakketten samengesteld, afhankelijk van jouw wensen. Zo kan jouw organisatie ook optimaal profiteren van meer duurzame omzet en winstgevendheid.